Designy jednotlivých zemí - změna / Diskuze

Diskuze na fóru 'Uživatelský koutek' zahájená uživatelem Reaver, 9/1/15.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Reaver

    Reaver Vycházející hvězda fóra

  2. ☆Ŧŷηε☆

    ☆Ŧŷηε☆ Aktivní autor

    a slovenský bude kedy?
     
  3. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Ahoj ☆Ŧŷηε☆, bohužel není žádný oficiální harmonogram a přehled jaké designy budou kdy realizovány.
     
  4. O2tu

    O2tu Stálice fóra

    mna by zaujímal dovod zmeny koli comu pojdu tie kamene preč to by ma vazne zaujímalo , a na co mi bude dizajn bez kamenov v lodenici ich mam ako saleny klobukov :p
     
  5. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Ahoj O2tu, bohužel jedná se o rozhodnutí provozovatele hry a žádný důvod udán nebyl. Nicméně kameny si na tento design můžeš dodat a jsou i hráči co si koupí design kvůli jeho vzhledu. Samozřejmě také hráči co kvůli kamenům o tom žádná.
     
  6. O2tu

    O2tu Stálice fóra

    dobrí tah kamene su vsadene stale :) da sa tu ešte niečomu verit ?
     
  7. ☢Arrow☢

    ☢Arrow☢ Hrabě fóra

  8. Knieza-Aries*SVK

    Knieza-Aries*SVK Zelenáč fóra

    Chcem poukázať na vážny problém v hre, ktorý vznikol pri Maďarskom desingu, kde ma na plachtách použitú vlajku Uhorska! Ktoré už neexistuje a kde je použitý dvojkríž Slovenska, ktorý znázorňuje podmanenie si Slovenského územia. Je nezodpovedné používať tieto znaky a tak vyvolávať napätie v hre a medzi hráčmi. Žiadam každého, kto môže túto vzniknutú chybu napraviť, nech dopomôže k odstráneniu tejto chyby. s pozdravom Knieža-Aries*SVK
     
    Adm_Blade a †—Đrake®—† tohle ocenili.
  9. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Ahoj Knieza-Aries*SVK, nicméně jsi první, ale osobně v tom nevidím žádný problém jedná se o symbol, který normálně Maďarsko používá. Nachází se jak na stránkách Maďarské velvyslanectví v Praze, taktéž používá tento znak i přímo Maďarské velvyslanectví na své budově. A pakliže tomu nevěříš můžeš si udělat výlet do Prahy přesněji: Pod hradbami 658/17 , 16000 Praha, Střešovice. Kde si můžeš na to stěžovat že se ti to nelíbí. Jedná se o oficiálně používaný symbol.
     
  10. AdmSity

    AdmSity Osvícený autor

    knieza ten znak slovensko prebralo po vzore uhorska. je to maďarský národný znak a nie slovenský dvojkríž ktorý je biely na červených vrchoch s modrým pozadím..
     
  11. Knieza-Aries*SVK

    Knieza-Aries*SVK Zelenáč fóra

    • mnohonásobné příspěvky, multiposting
    AdmSity niečo pre tvoj rozhľad.
    Je napísané, že pravda ťa oslobodí! Neznalosť pravdy je semeniskom všetkého zlého, lebo človek vecí neznalý všetko prispôsobuje svojím osobným názorom či dojmom, väčšinou na úkor iného.
    Prvé zmienky o používaní dvojkríža v dejinách Slovenského národa nachádzame už v čase rozkvetu Veľkej Moravy , ktorú môžeme (ale nemusíme) nazvať aj Veľkým Slovenskom.
    Slovenské knieža Pribina stavia kostol v Nitre pod svojou vlajkou so slovenským znakom. V pozadí sa vytyčuje do okolia honosný hrad. Jeden z jeho bojovníkov drží v ruke štít na ktorom je dvojkríž. V 9. storočí boli sme prvé etnikum, teda naši predkovia, ktorí používali na štítoch svoj znak, svoj reprezentačný symbol. Zbytok civilizovaného sveta pristúpil k tomu až v 13. storočí.
    Po zániku Veľkej Moravy a teda aj veľkého Slovenska, zanikla aj Slovenská štátnosť, ale nezanikol Slovenský štátny symbol a to dvojkríž, lebo on bol aj v štátnom znaku Veľkého Uhorska, ba čo viac, aj v rukách prvého Uhorského, i Slovenského kráľa sv. Štefana, šíriteľa kresťanskej viery, ohňom a mečom.
    Slovenský národ po tisíc ročnom útlaku stáva sa roku 1918 štátotvorným národom v Československej republike (ČSR), ktorá vo svojom štátnom znaku má aj Slovenský dvojkríž.

    Ani nepoznáš Slovenský znak. Je to biely dvojkríž s červeným pozadím na modrých vrchoch!!! skús si to zapamätať

    Poseidon prečítaj si čo som napísal o dvojkríži a napíš mi čo Ty nato. Zaújima ma tvoj názor. ďakujem
     
    Naposledy upraveno moderátorem: 28/2/15
  12. Mirek

    Mirek Titán fóra

    Ahoj Knieza-Aries*SVK,

    dodržuj prosím pravidla herního fóra ať Tě nemusíme zbytečně trestat, přečíst si je můžeš zde.

    pěkný den
     
  13. Fire*GranD

    Fire*GranD Zelenáč fóra

    súhlasím s Knieza-Aries*SVK, je to pravda. Nemalo by to tam byť a aj ja prosím o opravu tohto omylu :)
     
    Knieza-Aries*SVK tohle ocenil(a).
  14. †—Đrake®—†

    †—Đrake®—† Analytik fóra

    AdmSity k članku 10. Knieža ma pravdu Slovensko nemohlo prebrat znak z uhorska lebo znak prebralo už predtym uhorsko od nas. Susedné Maďarsko si dvojkríž do svojho štátneho znaku len „vypožičalo“, označoval totiž územie Horného Uhorska, ktoré od vekov predstavovalo územie dnešného Slovenska, ako súčasť Uhorského kráľovstva. A príznačne ho v demokratických podmienkach novej Európy „zabudlo“ vrátiť.
     
    Knieza-Aries*SVK tohle ocenil(a).
  15. lukas-reper1

    lukas-reper1 Osvícený autor

    Knieza Admsity ma pravdu je to madarsky symbol ....a ak chces nieco menit tak to musis cez politiku, ale ozaj je madarsky symbol.

    V 9. storočí boli sme prvé etnikum, teda naši predkovia, ktorí používali na štítoch svoj znak, svoj reprezentačný symbol. Zbytok civilizovaného sveta pristúpil k tomu až v 13. storočí.

    Ono knieza s tvojim nazorom nesuhlasim, ono prve znaky o tomto su najdene, uz z cias prej nasim letopoctom.

    Ale jak si pisal ↓

    Je napísané, že pravda ťa oslobodí! Neznalosť pravdy je semeniskom všetkého zlého, lebo človek vecí neznalý všetko prispôsobuje svojím osobným názorom či dojmom.

    preji vam hezky den.
     
  16. Mirek

    Mirek Titán fóra

    Ahoj Piráti,

    diskuze je o ničem, nejsem Slovák, neznám slovenské dějiny, pouze jsem si dal nový design vedle oficiálního státního znaku Maďarska, který jsem stáhl z maďarského velvyslanectví a je naprosto stejný, ani nepatrný rozdíl - identický.

    Podle mě se k tomuto tématu můžeme vrátit až donutíte, aby se Maďarsko vzdalo tohoto znaku, do té doby je to bezpředmětné, přeci nechcete, aby si někdo vymýšlel jiný znak, něco mazal apod., jen proto, že se to někomu nelíbí.

    pěkný den
     
  17. Adm_Blade

    Adm_Blade Magnát fóra

    #16

    Vy ste to v Rakúsko-Uhorsku nemali také ťažké, v Nás driemu duše národniarov a odpor k ugrofínskej rase.
     
    Knieza-Aries*SVK tohle ocenil(a).
  18. AdmSity

    AdmSity Osvícený autor

    sorry v tých farbách som sa pomýlil.. ale základ ostáva rovnaký.. určite toto nemôžeš nazvať ako nejaké pripomenutie alebo vysmievanie sa že sme boli podmanení uhorskom alebo niečo také.. proste ten konkrétny znak na designe nie je slovenský dvojkríž ale maďarský/uhorský štátny znak.. to ako keby si teraz chcel riešiť prečo má dánsko/švédsko/norsko a spol. kríž vo vlajke veď to je symbol kresťanstva atď atď.. a ešte k tej veľkej morave.. jasné sú to naši predkovia ale určite to nemôžeme nazvať veľkým slovenskom keďže jej rozloha mimo súčasného územia slovenska bola od dosť väčšia ako v rámci slovenska, väčšina obyvateľstva nežila na území slovenska a jazyk slovenský ani zďaleka nebol.. skôr by som povedal napr Veľký Slovanský štát alebo také dačo :D nemôžeš teda povedať že dvojkríž je pôvodne slovenský znak.. bol to znak veľkej moravy ako si povedal a tá sa rozkladala tak isto ako na slovensku tak aj v maďarsku aj v česku poľsku na ukrajine a v nemecku.. to že na maďarský design dali dvojkríž by som určite na základe tebou predložených údajov nebral ako urážku konkrétne slovenska.. ak by na slovenský design (ak niekedy bude :D ) dali tiež dvojkríž tak to by mohli ako urážku brať aj maďari ktorých štátny symbol to je rovnako ako náš
     
  19. Knieza-Aries*SVK

    Knieza-Aries*SVK Zelenáč fóra

    AdmSity nechcem uraziť tvoje názory, vedomosti a úsudok, preto radšej poviem toľko. Dohodnime sa, že sa nedohodneme.
     
  20. Poseidon

    Poseidon Board Administrator Team Seafight

    Bez delší reakce zamykám.
     
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.