Zpetná vazba Designy jednotlivých krajín / Diskuze

Diskuze na fóru 'Uživatelský koutek' zahájená uživatelem Reaver, 27/3/14.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.
  1. Geralt64

    Geralt64 Velvyslanec fóra

    Ruský design nefunguje, nepřidává 50%, ale jen 25%. Pokud s tímto designem stopím loď, která mi bez něj dá 4 body, tak s tímto designem dostanu bodů 5. Ať počítám, jak počítám, 50% to není. Podle mně 50% ze 4 jsou 2 body, takže bych měl dostat bodů 6. Už jsem to tu jednou psal, protože úplně stejně je to s mazlíčkem Pyrambeba. Také má přidávat 50%, ale také dostanu jen 5 bodů místo 6. Pokud nasadím oba - mazlíka i design - měl bych dostat navíc 100%, tedy z lodě, která mi dá normálně 4 body bych měl dostat 8, ale dostanu jen 7. Takže se znovu ptám: kdy dojde k nápravě?
    PS: tuším v sekci Obecné diskuze jsem založil při minulých Marauderových dnech téma "Marauderovy dny", kde jsem popisoval chybu s mazlíkem Pyrambeba. Dnes je již tento příspěvek zamknutý a přesunutý do archivu, protože byl "bez další reakce". Ale očekával bych nějakou reakci od BP, proč mazlíček nefunguje tak jak má. Když teď ale "funguje" stejně i design, který jsem si musel zakoupit za peníze, tak doufám, že to bude BP řešit jinak, než přesunutím do archivu.
     
    Naposledy upraveno: 7/5/14
  2. Husker

    Husker Zelenáč fóra

    kdyz uz kopirujete prispevek tak si to aspon prectete po sobe predstavujete nam ruskej design a popisujete francouzskej
     
  3. Mirek

    Mirek Titán fóra

    Ahoj Geralt64,

    předem se omlouvám body z boje nejsou tím, co mě zajímá, ale princip se v této hře stále opakuje, podle mě mazlík i design funguje správně jen se nacházíš v "horší skupině hráčů".

    tady mé vysvětlení

    hráč začínající dostane za fulku s 20 lvl 20 bodů a s designem a mazlíkem 40 bodů
    hráč zkušenejší dostává čím dál méně bodů, způsobem dělení a zaokrouhlování např. u tebe může být v systému číslo 3,5-3,7 bez ničeho se číslo zaokrouhlí směrem nahoru na 4, stím že systém má u tebe stále hodnotu 3,5, při použití mazlíka nebo designu se číslo 3,5 násobí 1,5 a výsledné číslo 5,25 se zaokrouhluje dolu, při použití obou se číslo 3,5 násobý dvěmi tedy na 7.

    tento princip je u mnoho věcí (mojo atd..), někdy je pro někoho výhodnější a někdy pro někoho naopak, již minule jsem měl stejný pocit, ale jistotu mám až nyní jak si napsal číslo 7.

    jiný hráč "méně zkušený" má na herním účtu číslo celé a tomu systém dává přesné násobky, možná by bylo lepší kdyby systém zaokrouhloval dolu ( u tebe a stejně zkušených pirátů číslo 3) a bylo viditelné větší zvýhodnění až při koupi designu a mazlíka.

    pěkný den
     
  4. ☢Arrow☢

    ☢Arrow☢ Hrabě fóra

    klasika BP, at delas co dela nemas sanci zjistit zda ti veci na lodi funguji jak maji
     
  5. Geralt64

    Geralt64 Velvyslanec fóra

    Ahoj Mirku,
    děkuji za vysvětlení. Proč ale na stejném systému nefunguje design Spectare? Když bez něj dostanu z bedny např. 1 krmení, tak s ním (+10%) dostanu krmení 2. Pokud by to fungovalo stejně, tak +10% je 1,1 krmení, zaokrouhleno dolů zase jen 1 krmení.
     
  6. MAXTONS

    MAXTONS Velmistr fóra

    tebe fakt gery zajima krmeni :)
     
  7. AdmSity

    AdmSity Osvícený autor

    maxtons nejde o krmenie ale o to zaokrúhľovanie...
     
  8. Mirek

    Mirek Titán fóra

    Ahoj ☢Arrow☢,

    nidko Ti nebrání, můžeš vysvětlovat takovéto věci sám, maximálně tě poopravím a jestli na lodi věci fungují tak jak mají slouží právě tyto znalosti, já nepotřebuju tady nahánět počet příspěvků.

    Ahoj Geralt64,

    vím, že každý v tom hledá určitý systém, máš částečně pravdu s tím krmením, jsou to ale nedělitelné věci a težko by jsi k nim přidával procenta, u těchto věcí je to vždy nahoru, ale při dalším násobení už to tak není. Přesným příkladem je právě krmení, prémko, mojo atd. vždy při 1 to dává se Spektárem 2 (100% místo 10 %). Jak jsem psal v předešlém příspěvku, nejlépe je to poznat u daru moře. Můžeš mít 1-5 TB ale na mojo stačí 1 TB, největší efekt. Při sebrání základního 2 moja je to 3 moja ať máš Spektáre a nebo 1-5 TB (vždy stejně) a násobič Ti nedá na 6, ale pouze na 5 moja.

    matematicky je to 2 x (2,1 až 2,35) = vždy zaokrouhleno 5

    ale u truhel při sebrání munice je to přesně dle % a ten kdo to ví, tak toho patřičně využívá.

    pěkný den
     
  9. ☢Arrow☢

    ☢Arrow☢ Hrabě fóra

    by mě zajímalo kolik hráčů z Mexika hraje tuto hru, že musi mit svuj dizajn??
     
  10. AxikCZ

    AxikCZ Rádoby autor

    Celkem dost :)
    Jinak ty designy by měli být postupem času pro všechny státy.
     
  11. ☢Arrow☢

    ☢Arrow☢ Hrabě fóra

    v porovnaní s řekama, anglanama,polakama o tom dost pochybuju
     
  12. AxikCZ

    AxikCZ Rádoby autor

    Ty ale bereš v potaz jen global evropu, tam jich moc nehraje no :D
     
    Naposledy upraveno: 27/5/14
  13. ☆Đ-ĩ-Я-†-Ξ-И☆

    ☆Đ-ĩ-Я-†-Ξ-И☆ Perspektivní autor

    Nikdy se nezavdecis vsem.
     
  14. ☢Arrow☢

    ☢Arrow☢ Hrabě fóra

    jj ja třeba chci lod se somálskem, Dirten, zase lod Brněnskou .....
     
  15. MAXTONS

    MAXTONS Velmistr fóra

    ja jen nechapu proc ty disajny nemaj vseci a ze vsema stejnyma bonusama trena nerikam ze si koupim ale kdybych chtel treba naky urcity bonus tak si prece nekoupim nemeckou kdyz sem cech a ceska nebude mit takovej bonus tak kde sme nebo dejte lod za prachy a at si kazdy pak napise na podporu jaky bonus chce a ti mu ho daji
     
  16. ☢Arrow☢

    ☢Arrow☢ Hrabě fóra

    MAXTONS to je strašně jednoduchý, nedaj je všechny najednou protoze na tom nevydelaj tak jako kdyz je daj postupne, na moři je plno lodi s FRA dizajnem, az se treba objeví polskej dizajn a bude mit ten samej bonus jako FRA, myslis ze polaci co nakoupili FRA dizajn si ho nechaj kdyz muzou mit polskej?
     
  17. MAXTONS

    MAXTONS Velmistr fóra

    me je jasne ze je to taktickej tah pro vice penez no me je to celkem jedno ja nic kupovat nebudu jen sem chtel neco napsat :)
     
  18. DragonAngel

    DragonAngel Pisálek fóra

    Co ten smaragd, kde je FAQ co presnejsie znamena cituji: +50% Redukcia priebežného poškodenia.
    Konkretne ma na tom fascinuje prave slovo priebežneho,jaka je presna definice tochto slova v slovniku seafight&Bigpoint?

    Dekuji.
     
  19. Mirek

    Mirek Titán fóra

    Ahoj DragonAngel,

    průběžné poškození je u elitní munice, např. u krakenové munice Tentácle do tebe střelí a jedem tě ubere 750 bodů 4x po sobě (v průběhu) pokud budeš mít tento drahokam, tak tě ubere 4x 375 bodů a to je těch 50 % průběžných škod.

    pěkný den
     
  20. Adm_Blade

    Adm_Blade Magnát fóra

    Smaragd: +50% Redukcia priebežného poškodenia.

    Dá sa to definovaj aj ináč? Ja som ho mal možnosť otestovať na beta serveri a žiadnu badateľnú redukciu som nenašiel...
     
Stav vlákna:
Žádné další odpovědi nejsou možné.