Všeobecné dotazy pro Leo a Poseidona

Diskuze na fóru 'Obecné dotazy' zahájená uživatelem Leo., 21/4/23.

Milý(á) fórum uživatel (ko),

pokud chcete být na fóru aktivní a máte zájem se zúčastnit v různých diskuzích a využívat dané fórum musíš se nejdříve přihlásit do hry. Pokud nemáš žádný herní účet, prosím, zaregistruj se. Těšíme se na Tvou návštěvu na našem fóru! „do hry“
  1. radegast.cz

    radegast.cz Rádoby autor

    a jak mohu napsat centrále ?
     
  2. nazgul

    nazgul Zelenáč fóra

    Nic jsem ale neudělal, nevím o ničem v čem bych cokoli porušil. To mě vadí nejvíc. Z lodi jste mi udělaly šrot a škopek. Rok a půl se honím za hodnostmi před i za lodi. Pokud bych podváděl, tak ani neceknu. Nikdo není schopen říct co že jsem měl vůbec udělat. Pokud dostanu trest, chci vědět laskavě za co, protože pokud bych hrál, budu stejně a čeká mě to znovu tedy? Neprehanite to už tak trochu?Narodil jsem se když leťel Gagarin do vesmíru, nejsem žádný podvodník ani kriminálník, laskavě ho ze mě nedělejte. Nikdo Vám na to nedal sebemenší právo. Tak si ten účet nechte a hold budu hrát něco jiného, svět se nezbourá. Ale děkuji za krásných 16 let na vodě.
     
    ***ANGELIKA*** tohle ocenil(a).
  3. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    radegast.cz na hlavní stránce dole v sekci Tiráž jsou kontakty na centrálu. Jak psal Poseidon nejlepší je dopisem v EN nebo DE jazyce.
     
  4. Bufinek

    Bufinek Pisálek fóra

    Pěkné odpoledne všem, nejprve jsem lodičku oplakala, a to doslova. Ale víte co? Nejsem extra platící hráč. Přesto jsem si spočítala, kolik bych ještě letos do lodičky dala, pokud bych dodržela svá pravidla. Takže každý měsíc Bokor, permanentka do sezóny, v létě balíček, aby se mi otevřel bukanýr, a na podzim sekající ostří. Ty peníze jsem včera vzala, a zajeli jsme ke kaktusáři, který ruší svoji sbírku. Ty peníze jsem utratila. Mám krásné nové kousky do sbírky, které mi dělají radost, a nepokřikují na mě bez důvodu, že jsem podvodník. Takže bezpáteřní Seafighte - díky :)
     
  5. Bufinek

    Bufinek Pisálek fóra

    Na účet jsem si nikoho nepustila, nelegální programy nainstalované nemám. Fakt musíte za každou cenu tvrdit, že jsme ty bany dostali oprávněně? No nic, je to stále dokola. Mějte se fajn.
     
  6. ...VictoryCZL...

    ...VictoryCZL... Pilný autor

    Přesně. Nejsou schopní ani spustit jakoukoliv akci, zabránit hackerům v napadání serveru, není to tak dlouho co hra nešla pořádně 3 dny, ale budou si mlektat tu svojí, že my jsme podvodníci, neskutečně mě to uráží, nejsou schopni říct za co ty debuffy jsou. Nic jsem neudělal a pokud budu hrát, tak úplně stejně jako do teď. Má to tedy smysl? Nemá. (příspěvek výš jsem psal já z Nazgula) zajímavé že ten debuff nemá, a to se hraje stejně na obou lodích, jen na jiných serverech. Vysvětlení??? Nikdo nedá. Prostě amatéři. Já chci vědět co jsem porušil, nic víc.
     
    zabijak_kober tohle ocenil(a).
  7. Leo.

    Leo. Team Leader Team Seafight

    radegast.cz tvůj příspěvek jsem smazala protože píšeš lež. Pokud nemáš svoje fakta ověřená, jako že nemáš, tak tu nešiř klamné zprávy !
    Bufinek mírní se ve svých výrazech

    Tuhle diskuzi tady ukončíme. tohle vlákno slouží k něčemu jinému.